Vacances en Pau 2015

Vacances en Pau

Cornellà Solidari organitza cada any el programa Vacances en Pau, que consisteix en l’acollida d’infants sahrauís en famílies  de Cornellà, durant els mesos de juliol i agost. El programa es planteja en un marc de solidaritat i d’ajuda desinteressada per tal  d’oferir unes vacances a aquests nens i  nenes que han nascut i viuen al desert, als Campaments de Refugiats de Tindouf  (Algèria).

Els objectius del projecte són:

  1. Oferir als infants sahrauís, nascuts en mig d’un clima de conflictes, la possibilitat d’introduir-se i participar en una cultura de Pau a la nostra ciutat.
  2. Rebre atenció sanitària especialitzada, de la que careixen als Campaments de Refugiats, com estableix la Declaració Universal dels Drets de la Infància.

    Vacances en Pau

            Visites mèdiques

  3. Donar a conèixer a les famílies que participen en el Projecte de Vacances en Pau, i a la resta de la ciutadania, la difícil situació que viuen aquests infants sahrauís, dins els Campaments de Refugiats a Argèlia.
  4. Perfeccionar el castellà, segona llengua oficial del Poble Sahrauí.
  5. El poble sahrauí viu dividit. Per una banda, als Campaments de Refugiats de Tindouf, al desert d’Algèria. Per l’altra, els sahrauís viuen a la seva terra, el Sàhara Occidental, on pateixen la repressió per part del Govern marroquí, que ocupa i espolia la seva terra

Si necessiteu més informació no dubteu en contactar amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials o al nostre mail: info@cornellasolidari.org

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.